Tradicinis K12 forumas pristato naujoves!

Šiandien Vilniuje VDU Švietimo akademijoje startavo kasmetinis K12 forumas, kuris sukvietė gausų būrį pedagogų bei vadovų iš įvairių švietimo įstaigų. Forumo metu savo įžvalgomis apie švietimą Lietuvoje, kur link einame dalinosi prof. dr. Vilija Salienė, literatūrologas dr. Saulius Žukas supažindino visus su ateities mokykla bei uždavė klausimą, ar jau šiandien ją turime? Kapitonas, koučeris bei lektorius Paulius Kovas visus forumo dalyvius kvietė diskutuoti, kaip teisingai pasirinkti komandos narį ilgai ir iššūkių keliančiai darbinei kelionei.

Forumo metu dalyviai (kurių skaičiuojame per 170!)ne vien tik klausėsi pranešimų, dalyvavo atviroje diskusijoje, bet ir dirbo aktyviose grupėse, kur mokėsi praktiškai pritaikyti ugdyme taikomas technologijas, mokėsi skaičiuoti kartu su robotu, žaidė žaidimus susijusius su sveika gyvensena ir gamtos mokslais bei smagiai ir išmaniai mokėsi kalbas.

K12 Forume dalyviai turėjo progą ne vien tik susipažinti su renginio partnerių siūlomomis inovacijomis, jas praktiškai išbandyti, bet ir laimėti jas savo švietimo įstaigai! Itin didelio pedagogų dėmesio susilaukė nesenai iš Danijos parsivežta inovacija - interaktyvios lėkštės, kurių metu vaikai gali kurti muziką iš įvairiausių garsų ir instrumentų, lavinti savo atmintį bei atlikinėti skirtingo pobūdžio ugdomąsias veiklas.

Labai džiaugiamės aktyviu K12 forumo dalyvių dalyvavimu Vilniuje (~90 proc. dalyvių momentinėje technologijų pagalba atliktoje apklausoje pasakė, kad forumas įdomus ir naudingas!) bei nekantraujame susitikti su švietimo entuziastais Kaune ir Kretingoje!

 

Kilus klausimams galite susisiekti su K12 forumo organziatoriais paspaudę šią nuorodą.

 

Partneriai

Klientų aptarnavimas

2020 © Visos teisės saugomos. UAB „Education & Business Technologies“

Sprendimas: www.webmod.lt